tjääääääna uppdaterar ifrån USA nu! :)

tjena! nu så gör jag första inlägget ifrån usa! :D vi har det sjukt nice här! varmt som fan!

nu ska jag berätta allt ifrån början.

när vi kom så var kl här kanske 6 på kvällen. När vi steg ur planet här i USA så var det kvaaavt! shit alltså, iaf
så väntade vi på taxi åkte till hotellet, hotellet är faktiskt nice!
sen så gick vi och la oss på direkten eftersom ingen av oss hade sovit på planet hit nånting vi gick up 3 på natten hemma!
Sen så första dagen så visste inte vi vad vi skulle göra nät vi vaknade så var det lite kallt och molnigt! så då sa vi idag kan vi inte bada i poolen, så vi bestämde om för att åka till Universal Studio men när vi kom dit så blev det ju såklart typ 25 grader varmt och strålande soool haha asså lite arg blev man ju men värt var det ändpå att åka dit! för det där åker man ju inte och kollar på varje dag, men sjukt nice var det. Jag åkte massa bergochdalbanor!

aja iaf sen så åkte vi hem asså vi var där hela dagen!
sen så käkade vi middag och gick och la oss direkt sen ahhahaha! vi är sjukt trött på kvällerna här alltså! :P men det är för alla vaknar sjukt tiidiigt på morgonen!
sen andra dagen alltså igår så var vi på Discovery Cove, såååååå myyyyysigt med alla delfiner och annat vi badade med stingrockor också! :D
vi var där från att det öppnade tills det stängde! :)
 ja det var våra 2 dagar hitills,  men idag så ska vi åka till Fort Lauderdale där ska vi bo 3 nätter sen åker vi vidare till Bahamas sen Miami! :)  puuuuuuuuuuuuuuuuuss



såå mysigt det var!

<3

otroligt vilka djur alltså! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0