Schoooooool..

Nu sitter vi på engelska.. Vi ska skriva nån berättelse på engelska, får se hur det går! Jag jobbar med feelicia! Vi hör sen puss!


don't let the world change your smile, let your smile change the world.

heejsan allihopa! jag glömde skriva igår efter jag hade färgat håret, det blev jättefint, jag klippte det också! riktigt nöjd.
 
juste nu är det inte långt kvar! bara en månad, kan ni gissa till vad?? USA! :D D så skönt det ska bli att få komma bort..
 vi kommer ha med oss typ 7 väskor med kläder allt möjligt haah!  sen kommer vi ha med oss våran nya system kamera här är den!

sjukt bra är den.



så ser den ut!

don't let the world change your smile, let your smile change the world.

heejsan allihopa! jag glömde skriva igår efter jag hade färgat håret, det blev jättefint, jag klippte det också! riktigt nöjd.
 
juste nu är det inte långt kvar! bara en månad, kan ni gissa till vad?? USA! :D D så skönt det ska bli att få komma bort..
 vi kommer ha med oss typ 7 väskor med kläder allt möjligt haah!  sen kommer vi ha med oss våran nya system kamera här är den!

sjukt bra är den.



så ser den ut!

Tåget nu

På väg till skolan nu, bläääääää!
Fast det är kort dag idag vi slutar halv 2 istället för kl 2.
Iaf ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt idag! Jag ska iaf åka till stallet och köra min lille älskling <3
juste sen ska jag träna också! Det får jag inte glömma..


Färga håret nu.

Nu blir det att färgs håret puss skriver sen!


innebandy!

sheeena! nu har jag kommit hem från innebandyn har kollat på en kompis:) han är sjukt grym asså! gryyyymt spelat stoocken! <3
jag kunde inte stanna till 7... ska träffa kompis..! ska dra till hans föräldrars hotell och kolla film! sjukt niiice! <3   puuuuuss

Söndag

God morgon mina Sötnosar! Vaknade för många många timmar sedan men jag har typ sovit lite halvt tills nu herregud. Först vaknade jag av att någon ringde mig halv 4 och sen kunde jag inte somna om.. Hemskt så kommer var sjukt trött kväll..menmen ledig imorgon också skönt!

Iaf idag så ska jag rida mascara innan alla lektioner börjar dom börjar kl 1.
Måste bara säga att mascara är världens bästa häst! Hon är underbar!
Tänkt att jag får rida henne, hel sjukt!

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt.. Igår var jag bara hemma,, kom hem från stallet vid 9 typ :Ö hehe kom hem och åt sen gick jag och la mig..
Så idag får jag väl göra något kul är ju liksom ledig imorgon! :)


sitter nu vid pappas nya bärbara ;D

han har köpt en ny dator sjukt snygg är den! helt orange! haha as cool. lite mindre än våran förra liten och smidig. den här kommer vi ha med oss till USA  ;)

iaf nu så har jag kommit hem från stan, vi var på museum, med klassen sen åt vi på kungshallen nice.
kort inlägg idag har inget mer att säga tyvärr..


uuuutgång snart med bästaste!

tjenare alla mina söta läsare! jag ska snart göra mig i ordning för ska träffa bästa Emelie! vi ska nog gå ut haha vi kommer ha det galet kul som alltid! haha älskar hennnne min och hennes humor kan ingen slå.... <3 vi kommer nog dra till sollentuna kanske förmodligen haha där händer det lite grejer! i märsta händer det inte mkt nu för tiden längre.. 
aja vi får se vart vi åker men det blir nog sollentuna tror jag! :)
idag har jag varit på praktiken as chill dag, jag fick sluta halv 11 :O :D istället för kl 3! inte dåligt.
imorgon är det öppet hus i skolan men våran klass valde att åka in till stan istället och gå på museeum! :) sen käka på pizzahot! inte dåligt när skolan bjuder! :) sen är vi ju lediga på måndag så skönt!
NU VIIIIILL JAG HA EN DEEEEEEEESIGN! snälla kan någon fixa det till mig :( min bästa vän emelie viiiiill inte göra en tilll mig :( hon är dummmmmm!  ingen bild idag tyvärr..

Jobb igen!

Jobba jobba jobba, haha! Nej skoja...:) nu sitter jag och typ har fika rast igen haha! Vi har alltid det kl 9 rätt soft faktiskt :)
Det är fredag idag booooooooys!! :D det betyder utgång med någon rolig.. Hoppas jag ;)
Skola på måndag igen längtar lite faktiskt.. Juste imorgon är det öppet hus på rudbeck och det betyder ju att vi är lediga på måndag juuuuste!!:D hahaaaa jag hade glömt det.. Vilken ärthjärna man är hehe.


Haaaalloj!

nu så är jag på ny praktik igen! Jag är på Husby ärlinghundra kyrka! :) här är det kul! Hehe fast det finns inte jätte mycket att göra precis menmen :)) skönt!
Haha just nu så har vi fika paus skönt det! :) jag kommer jobba mellan 8-3 :) ganska perfekta tider.
Iaf jag är sjukt trött sitter och typ sover i en fotölj.. Haaha men snart ska vi ut igen.. Och fortsätta KRATTA löv... ;))) haha låter inte kul menmen vad ska man göra liksom. Jaja puss puss måste gå nu!



ångest...

som ni ser jag har ååångest, vi ska ha en utflykt till romme med skolan den 8de februari.. och jasg vet inte om jag vill följa med... :( jag kan inte brstömma mig många säger följ med och andra inte... :/ asså ååh.
aja vi får se om jag följer med eller inte asså jag älskar ju att åka skidor :/
men nog m den saken jag har varit i skolan idag som alla andra normala folk?! tråkig skoldag men kort :D nu sitter jag vid pappas imac och typ tråkar haha nej men jag ska åka ner och träna snart! så jag tänkte bara slänga in en bild lite snabbt så ska jag dra ner sen puuuuss!
världens bästa bror! <3

SJUUUUUKT

Idag så hände det en olycka nere vid märsta station.. någon ramlade typ framför tåget, det var tydligen en 2 åring typ säger alla :O uusch alltså jätte hemskt.. menmen nu nu tänker vi inte på det mer usch hemskt!

iaf idag så var det helt okej dag i skolan.. fast lite tråkigt.. ääh vi har ju som sagt kortat av lunchen en halvtimme, så skönt så nu slutar vi en halvtimme tidigare! :D
jag åkte till stllet typ dirre efter jag käkat mellis. Jag skulle ut och rida min älskling! men det gick inge vidare bra idag, hon var såååå pigg jag fick inte stop på hästkraket :O hehe hon bara sprang och sprang.. :/ hon blev väldigt svettig :/ hehe så stod och borstade ett tag. Men nu är jag äntligen hemma! :) jag ligger nu i sängen ska nog sova snart! :) hehe slutar tidigt imorgon sjukt sköööönt.

nehepp ingen bild går att ladda upp nu heller.. ååh blir galen snart!!!!! hejdå sur blir jag också

love me for who you are.

Jag har sjukt kul alltså... haha eller inte ;) nej men jag sitter nu i skolan haha som alltid!  jag börjar nu halv sen så går jag till halv 2 istället för kl 2 haha vi drog av en halvtimme från lunchen :D skötn faktiskt.

ingen aning vad jag ska göra idag.. men får väl ringa nån som kan vara lite social..  haha annars får jag väl bara  sitta hemma och kolla in i väggen.... nej man jag hoppas att någon vill prata lite haha..

sjuuuuuukt gammal bild asså :O haha hade den på skol datorn....

Mascaras nya grejer!

idag så har jag varit i stallet och skött min lilla pärla! vi provade hennes nya grejer på henne också! hon blev så fin i det. Min lilla sötnos! ni kommer få se bilder på grejerna jag kommer lägga in bilder så får ni se dom! :D
men iaf nu så är jag bara hemma jag kommer nog bara vara hemma ikväll..  och mysa! hehe har inget annat för mig så det får bli hemmamys! sen så vill jag bara säga, om det är någon som kommenterar eller kollar på min blogg så får ni gärna säga till om ni KAN göra blogg designer! jag vill så GÄÄÄRNA ha en nuuu! :( så snäll kommentera och säg gärna om ni kan göra en åt mig skulle vara tooppen!
fina Mascara med sin nya grimma!
grimman!
här ser ni allt hon har på sig! världens bästa häst är detta! <3
bakbenskydden vi köpte!
dom fina lindorna!
en närbild på schbrakets märke!
här är hennes fiiiiina schabrak! som jag köpte!

Schooooooool!

Haaaaaalloj! Nu sitter jag i skolan sjukt tråkigt vi har Lunch rast... Öööh iaf, vi börjar om en kvart igen skönt det! Snart får man gå hem!
Idag vet jag inte vad jag hittar på, eller jo först blir det stallet självklart! Ska sköta min älskling! ❤ sen får jag väl hitta på något hehe jag ska se ifall någon vill hitta på något.. Nu så ska jag inte dryga upp inlägget mer så ni får ha det så bra puuuuuss!


Förlåt för dåligt uppgradering..

Idag så har jag varit i stallet, ridit min älskling hon var sjuuuuukt pigg alltså! Iaf i galoppen. Haha kunde knappt få stop på henne, men det var kul ändå! :D hehe sen så har har vart och köpt massa små grejer till henne lite nytt! Hon blev så glad. Sen kl 5 så åkte jag och kollade på handboll skånela-Eslöv! Skånela vann med 4 bollar bra spelat! Dom var faktiskt grymma! Och nu så ligger jag bara hemma i min SKÖÖÖÖNA säng! <3 ska snart sova.. Är sjukt trött puss och godnatt kan bjuda på en bild.


Tjeeena!

Nu så är jag i stallet, har precis ridit gick skit bra är jätte nöjd! Solero gick så fint vi skrittade i 45 min det är jätte bra att göra det man lär sig mycket bättre och snabbare. Hempa är en grym ridlärare Asså! men snart så ska jag skritta mascara! Min älskling i håltimmen. Sen efter det blir det nog hemgång, sen vet jag icke vad jag ska göra hemma. Puuuss


Tjäänixen! Nu så har jag skaffat blogg igen!

Heejsan alla! Nu så tänkte jag att jag skulle göra igång med lite bloggande igen, det var ett tag sen så nu vill jag komma igång igen! Hehe men jag har inte mkt att säga just nu. Jag sitter iaf oh geeekar instagram med mig själv tråkig som man är.. Menmen hehe aja ska inte skriva nå mycket mer pussar! ❤

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0